dijous, 29 de setembre del 2016

DIÀLEG INFORMATIU: PER INFORMAR EL LECTOR DELS ANTECEDENTS DE L'HISTÒRIA.

La Natàlia s'havía escapat de casa ja feia uns mesos. No volía saber-ne res de la seva madrastra ni del seu pare incapaç de protegir la seva filla. Realment ja feia temps que ho estava preparant i maquinant el pla. El seu millor amic n'era còmplice del fet i a més a més un còmplice de primera categoría que s'havia jugat la seva seguretat per la seva amiga, ja que li havía donar les claus del pis dels que eren els seus avis per tal que pogués resguardar-se allà. 
El que la Natàlia no sabía es que aquell fet de treure un peu per la porta de casa seva a la 1:32 de la matinada faria canviar tant la seva manera de fer les coses, doncs és cert que des que la seva madrastra va arribar a casa seva no havía pogut saborejar un sol moment de pau a casa seva, i, per desgràcia, d'allò ja en feia anys. Quan aquesta dona va arribar a casa ella tenia 7 anys, i ara ja en tenía 17. 
Va conèixer la llibertat. El saber que tot en la vida no es basa en simples discussions per qualsevol tontería ni una bofetda de tant en tant quan la noia expressava la seva opinió va crear-li una sensació de llibertat que mai havía experimentat. 
Els tres mesos viscuts en llibertat van ser els millors que havía viscut en la seva vida: Havía conegut un noi, havía fet amics i podía sortir de casa seva sempre que volía. Sí, s'havía d'amagar de la policía de tant en tant ja que al ser menor la buscàven, però això sols eren detallets sense importància. 
L'únic que al principi li preocupava era el pare , el fet de fer-lo passar malament a ell. Però bé, ella ho havía passat malament els anteriors deu anys i ell no havía fet res. A més a més tot i que el Miquel, el pare de la Natàlia, no ho demostrava mai, ell sabía que la seva filla tenía la capacitat de viure i sobreviure sense cap tipus de problema. Això va fer que la ment (un pèl sàdica) de la Natàlia es despreocupés d'això.
Ara la Natàlia està bé. Al sofà estudiant Química amb el còmplice:
-H4s3 és Cuatrhidrur de trisodi, oi? 
-Deu ser, sí.
-Vols deixar de jugar amb els fulls i estudiar?
-Hidrurs...Sodi...Potassi... Fart de noms extranys.


-Harry Potter.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Embolica!