dimecres, 21 de setembre del 2016

DEURES 1: PERSONATGE DE FICCIÓ LITERÀRIA.



El meu personatge preferit de ficció literària es en Harry Potter, de la saga ''Harry Potter'' de l'escriptora J.K Rowling.
L'he escollit ja que a més a més de que es un personatge de la meva saga preferida, també és un personatge del qual m'agradaría sentir-me identificada. És algú que lluita pel que vol, contra qualsevol cosa que es posi per davant. És una persona forta i lluitadora i a més a més molt lleial ja que es resalta diverses vegades al llarg de la trama d'aquesta saga el valor de la lleialtat entre tots els personatges. 
Resultat d'imatges de harry potter hermione ronHarry Potter no té pares i viu amb els que es consideren els seus tutors legals, els quals el tracten ben bé com a un esclau. Un día se li ofereix la oportunitat d'anar a estudiar màgia a l'escola de Hogwarts, ja que té capacitat de fer-ho i ho deixa tot per poguer anar a estudiar a la gran escola de màgia de Londres. Aquí coneixerá dos personatges molt epecials els quals li falicitarán la lluita contra l'injustícia i el costat practicant de màgia negra i obscura i a més a més es convertirán en els seus millors amics i companys de batalla. En general aquests tres personatges representen ben bé el mateix amb els seus matissos però en Harry el que més.
En general, per a mí aquest personatge representa lluita, valor, lleialtat, valentía i justícia. Cinc de les coses que jo, personalment, més valoro.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Embolica!