dijous, 3 de novembre del 2016

Final de Pilar Prim


"Encara tremolà tota, i de nou pensà a fugir. Ja era tard. Per què, ni per qui, sacrificar ja amor, fortuna, vida?. L'aparició de son ídol l'encegà, i... aquella força fatal i misteriosa que ens empeny en els moments transcendentals de la passió, llançà a la pobra dona, esmaperduda, a arriscar la sort de son obscur destí."

Pilar, mirant a en Deberga, va començar a pensar en tota la seva vida, en tot el que li van fer passar en la seva vida, i sabent que el seu amor per en Deberga era tan gran, que fuig de casa seva corrents buscant a les seves amigues per a que la poguessin consolar. Però era irremeiable consolar el dolor que tenia Pilar.  Ella no aguantava més aquell dolor, fins que va anar a casa seva en busca del seu fill, l'Enriquet, per marxar d'on vivien, perquè no aguantava més aquella pressió que tenia en el cos de no poder estar amb el seu estimat Deberga.

Deberga la va anar a buscar en el moment que es va entera de que Pilar marxava a viure a un altre lloc per ell, per no poder-lo veure més. Al arribar a l'estació de tren, Deberga va veure marxar un tren, però era un tren que Pilar encara no havia agafat. Al girar-se se'n va trobar a la Pilar als nassos. Pilar va deixar-lo enrere, però Deberga la va agafar per el braç, i li va dir que volia parlar amb ella. Pilar li va dir a l'Enriquet que se'n anés a seure's al banc, i Pilar i en Deberga es van queda sols, Deberga li va demanar explicacions a Pilar, però Pilar no li volia contestar perquè ell ja sabia perquè marxava. Però Deberga volia que so digues, en el moment que Pilar so diu Deberga li va plantar un petó als llavis, ella va quedar plasmada i va marxar corrents agafar a l'Enriquet i pujar al tren.
Ella saben el que havia sentit per aquell petó va decidir marxar d'aquell amor impossible.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Embolica!